- Det er klare synergier mellom Syberg VVS og Brødrene Dahl på både innkjøp og logistikk. Dette salget vil bidra til mer effektive logistikkløsninger. Dette vil frigjøre ressurser, og gi bedre kundeopplevelse i Comfort-kjeden, sier Helge Lars Berger, styreleder i Syberg VVS AS.

Avtalen mellom de to partene ble godkjent av Konkurransetilsynet i forrige uke.

BD vil videreføre driften av Syberg VVS som tidligere, og ønsker å implementere Sybergs drift i det som er VVS-bransjens mest effektive logistikk- og transportløsning. Ledelsen i Comfort AS vil med dette kunne fokusere ytterligere på rendyrking av butikk- og konseptutvikling.

– Comfort-kjeden er en stor og viktig kunde for oss, og med dette oppkjøpet kan vi tilby en styrket grossistfunksjon med et svært interessant og bredt produktsortiment, sier Herman Larssen, markedsdirektør for VVS i Brødrene Dahl.
– Vi opplever at samarbeidsklimaet mellom Comfort og Brødrene Dahl er styrket de siste årene. Det er derfor gledelig at vi nå kan samarbeide enda tettere om logistikk og produktutvikling. Hver av partene kan ytterligere rendyrke kompetansen på henholdsvis logistikk og kjededrift.

Alle Sybergs medarbeidere er ivaretatt videre i prosessen.

Syberg har en omsetning av synlige og tekniske VVS-varer på cirka 100 millioner kroner. Overtagelsen innebærer at varelager og organisasjon overføres til Brødrene Dahl.