- Arbeidet med miljø og bærekraft er viktig for oss i Swegon og det er med stolthet vi kan informere om at 4 av våre mest frekvente produkter nå er verifiserte og registrerte i EPD International. Og flere produkter vil komme, skriver produsenten i en pressemelding.

Swegons målsetting er at alle produkter skal innfri markedets krav til dokumentasjon, kvalitets- og miljøstandarder og aktivt arbeide med forbedringer gjennom forskning og produktutvikling.

Saken fortsetter under bildet:

PARASOL: Integrert komfortmodul for kjøling, varme og ventilasjon, er et av produktene til Swegon som har fått EPD.[/caption]

De fire produktene som nå har EPD er Parasol komfortmodul, CLA-A sirkulær lyddemper, Ceiling collection diffusorer og ALS anslutningskammer.

En EPD (Environmental Product Declaration) er et kortfattet tredjeparts verifisert og registrert dokument med transparent og sammenlignbar informasjon om produkters miljøprestasjon gjennom hele produktets livssyklus. Både den bakenforliggende LCA (Life-Cycle Assessment) og EPD er alltid basert på internasjonale standarder.

- Swegon har et stort fokus på bærekraft, kvalitet og miljø. Vårt arbeid er aktivt, og dette fører oss nok et skritt fremover på vår vei for å bidra til en bedre verden, skriver de til slutt i meldingen.