Swegon ser på det å fortsette å utvikle enheter med dette kjølemediet som et naturlig sted mot mer bærekraftige kjøle- og varmeanlegg.

Enhetene er tilgjengelige i 9 størrelser i effektområdet 35 til 150 kW og er egnet for ulike bruksområder fra prosessindustrien til datasentre, men også for komfortkjøling gitt det brede arbeidsområdet med utgående kjølemiddeltemperaturer fra -15 °C til 20 °C skriver de i en pressemeling. 

Videre kunngjør Swegon at den separate frikjølingsdelen med integrert styring gir muligheter til å bruke frikjøling så mye som mulig. Med redundante enheter og optimaliseringsfunksjonen Multifree kan du samtidig utnytte alle enhetenes frikjølingskapasitet til det fulle og om nødvendig gå inn i den mekaniske kjølingen på bare én av enhetene under skiftende temperaturer om våren og høsten. 

Titan Sky FC kommer standard frekvensstyrte semi-hermetiske stempelkompressorer, elektronisk ekspansjonsventil og modulerende 3-veis ventil for optimalisert ytelse og kompletteres med EC-vifter for mer presis frikjølekontroll, redusert energiforbruk og klimaavtrykk som et resultat.