Som Linus selv forteller, så har han som mange svensker hele 3 navn, Lars Oskar Linus Lundstrøm, men utenom pass og førerkort bruker han kun Linus. Han er bosatt i Krokstadelva, hvor han siden 2009 har bodd med både kone og sønn på 11 år. 

Nå ser jeg frem til en ny type jobb og nye utfordringer, forteller Linus Lundstrøm i en pressemelding.

Etter endt sveiseutdannelse i 2005 jobbet Linus som sveiser i ett år. Deretter begynte han å jobbe som rørlegger, med sin far, og har drevet med dette i Norge fra 2007 til 2017. Frem til nå har han jobbet hos Envatec, som servicetekniker, og er etter et langt samarbeid med SGP Armatec godt kjent med både selskapet og de ansatte.

SGP Armatec AS er en av landets eldste og ledende leverandører av utstyr til vannbåren varme og består i dag av 3 avdelinger lokalisert i Asker, Moss og Bergen. Våre kunder er fordelt over hele Norge.

I dag har vi et bredt produktspekter og er ca. 30 medarbeidere som arbeider med informasjon og markedsføring av produktene. Hovedtyngden av våre produkter importeres fra noen av Europas ledende leverandører innen hvert sitt felt, men vi har også egenproduksjon av el-kjeler og leverer dessuten komplette container-løsninger med varmesentraler for forskjellige energibærere eller kombinasjon av to eller flere slike. Målsettingen er at du som profesjonell kunde skal kunne få et komplett tilbud innen vannbåren varme. Vi er den leverandøren som har arbeidet lengst i Norge med vannbåren varme og har et bredt spekter produkter som dekker alt fra små anlegg til store fjernvarmeanlegg.

I 2015 kjøpte Armatec AB, som inngår i Ernströmgruppen, 100% av aksjene i SGP Varmeteknikk AS. Derfor ble det naturlig at vi endret navn til SGP Armatec tidlig i 2017.