Fire messer, totalt 700 besøkende, 19 fornøyde utstillere og mange interessante seminarer oppsummerer de to ukene i mars da Norges ledende VA-bedrift var på turné. VA Tour Norge posisjonerer seg dermed som Norges viktigste messe og møteplass innen nedgravd VA.

- Vi er veldig fornøyde med resultatet fra årets VA Tour, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP som er en av arrangørene av VA Tour Norge.

- Jeg hørte bare positive kommentarer på messegulvet, både fra utstillere og besøkende. Det her er et konsept å bygge videre på og det er begynnelsen på en lang reise, fortsetter  Haugland.

[fact_box fact_box_id="57027"]

VA Tour Norge arrangeres 13. mars i Stavanger, 15. mars i Bergen, 20. mars i Oslo og 22. mars i Trondheim. 19 bedrifter deltok som utstillere. Temaet for seminarprogrammet var digitalisering og besto til stor del av case studies som for eksempel 3D-prosjektering, hvordan man får tilgang til VA-data på sin mobile enhet, feil som ble oppdaget ved nyanlegging og E39-prosjektet, et krevende motorveiprosjekt med stort miljøfokus.