Evohome er en nyhet som blir lansert på det norske markedet i disse dager. Dette er et nytt system for trådløs rom- og sonekontroll. Systemet har blant annet. en unik trådløs radiatorstyring med display og regulering som kan integreres i systemet eller brukes ”stand-alone”.

- Det er viktig for Honeywell å vise at vi er et globalt ledende selskap som produserer og leverer kvalitetsprodukter. Med en stand på nesten 700 kvadratmeter strategisk plassert midt i hall 10.1 var standen meget godt besøkt og et blikkfang for de besøkende sier Account Manager for ACS-ECC divisjonen i Honeywell Norge Morten Helgerud til vvs-forum.

- Vi føler vi fikk vist oss frem på en god måte og ikke minst vist våre kunder og andre interesserte hele vår bredde på produktsiden. En messe som ISH er en ypperlig arena å kunne presentere seg, da dette er en av store messene hvor vi virkelig treffer våre målgrupper. For vår del er ISH starten på en bred offensiv på det norske markedet med flere nye satsingsområder både mot grossister og andre partnere. Så alt i alt er vi meget tilfreds med standen og responsen fra kundene på ISH avslutter Helgerud.


Morten Helgerud, Honeywell.