WM Teknikk har siden starten i 2010 vært KSB sin eksklusive partner mot VVS markedet i Norge, og har hatt en positiv vekst og levert gode resultater helt siden oppstarten.

WM Teknikk og KSB flyttet i juni 2013 inn i nye hensiktsmessige lokaler nær Ski.

- Vi har sett svært positiv effekt av samarbeidet så langt. Service-avdelingene til begge selskaper jobber nå også tett sammen under felles koordinering, til beste for alle våre kunder, sier Nesje i en pressemelding.

For å utnytte felles ressurser, kompetanse og systemer vil selskapene med virkning fra 1. mai ha felles ledelse. Nesje tar over rollen etter Pontus Lingetoft, som fra samme dato har valgt å tiltre en nyopprettet stilling i AF gruppen.

- Vi fortsatte den meget gode utviklingen i Norge fra 2012 også i 2013, for både WM Teknikk og KSB. Omsetningen for KSB Norge AS økte fra 97 til 109 millioner, og resultatet ble meget bra, mens WM Teknikk økte fra 16 til 25 millioner også med positivt resultat. Vi forventer en fortsatt vekst i 2014, både for pumper, ventiler og mengdemålere. Det tette samarbeidet med WM teknikk er en klar markering av vår strategiske satsing mot VVS markedet i Norge, forteller Nesje  avslutningsvis i pressemeldingen.