Rørkjøp benyttet årsmøtet til å takke både leverandører og grossister som har vært med på nettsatsingen fra første stund. 

Adm. direktør Frank Olsen understreket under prisutdelingen på årsmøtet at det siste året har vært utfordrende. 
 
– Midt oppe i det hele står fire personer som bistår oss spesielt med å finne nye måter å bedrive handel på. De yter en særlig god innsats overfor Rørkjøp, sier Olsen i en pressemelding.
 
De fire personene er faktisk ansatt hos ulike arbeidsgivere og det er første gang Rørkjøp har valgt å gi prisen til key accounter fra de fire grossistene kjeden har avtale med. Prisen for årets grossistansatte gikk  derfor til: Geir Lie hos Ahlsell Norge, Vidar Holm hos Onninen, Espen Larsen hos Heidenreich og Per Ivar Uggerud hos Brødrene Dahl.

Saken fortsetter under bildet:

Erik Skar fra Rørkjøp, Eva C-Moen fra Heidenreich tok i mot prisen for Espen Larsen, Geir Lie fra Ahlsell, Vidar Holm fra Onninen, Per Ivar Uggerud hos Brødrene Dahl og adm. direktør Frank Olsen i Rørkjøp.

 
Årets leverandører
Rørkjøp valgte også å dele ut pris til årets leverandør. Også denne prisen ble delt mellom to leverandører som har vært spesielt deltagende og entusiastiske i forhold til kjedens satsinger, påpeker kjeden.
 
- De to leverandørene var de to første som sa ja til å være med på Rørkjøps nettsatsing og var aldri i tvil om at ideen var god. Etterhvert er flere leverandører kommet til, men de to første, og dermed prisvinnere, var OSO Hotwater og Villeroy & Boch, sier Olsen til slutt i pressemeldingen.