– Åpningen vår gikk veldig bra. Det var god respons fra lokalmedier, mange kunder kom innom og det var mange som var nysgjerrige på den nye butikken. Til sammen var det rundt 100 til 150 innom på åpningen, sier Siv Urke Fiskerstrand hos Comfort Rørleggersentralen Digernes.

Fiskerstrand forteller videre at de i forbindelse med butikkåpningen hadde konkurranser og bløtkake, men at de skal ha en enda større åpning sammen med resten av næringsparken i november. Ideen er å ha et senter med et fagmiljø på Digernes, der målet er godt samarbeid mellom butikkene.

– Kundene er veldig glade for at vi har åpnet her, og flere har sagt at det var på tide med en badebutikk på Digernes. Så responsen fra kundene har vært veldig god, sier Fiskerstrand.

Et område i utvikling
Prosessen med å åpne ny Comfort-butikk på Digernes har pågått siden før jul 2019. Fiskerstrand forteller at de ble kontaktet av utbygger, og at de med det så at markedet i Digernes ga enda større muligheter.

– Digernes er et område i utvikling. Det er et knutepunkt som er kort vei fra de fleste, og kunder fra Vestnes, Haram, Brattvågen og Ålesund kan alle lett komme seg hit. Vi tenkte derfor at det var en god idé å åpne butikk her.

Saken fortsetter under bildet:

Slik ser det ut i den flotte nye butikken til Comfort Digernes.[/caption]

Rørleggersentralen fikk hjelp av Comfort-Kjeden til å tegne butikken, og med unntak av litt forsinkelser knyttet til koronapandemien, har hele prosessen med å åpne den nye butikken gått etter planen. Rørleggersentralen driver både Comfort Digernes og Comfort Fiskarstrand, og Fiskerstrand poengterer at de tar med seg denne erfaringen inn i utviklingen av Comfort Digernes.

Tilbyr alt innen bad til spente kunder
– I den nye butikken kan vi tilby baderomsinnredning, montering og alt innen bad. Vi er et stort firma som betjener alle typer rørentrepriser, og vi har rørleggere som hjelper kundene og kan montere det de trenger, sier Fiskerstrand.

Hun sier videre at det nærmest har vært fullt kjør i butikken siden åpningen. Comfort Digernes betjener foreløpig mest privatmarkedet, men håper å kunne bruke butikken som utstillingsvindu for større kunder i fremtiden.

– Vi synes det er veldig spennende at det er åpnet en ny Comfort-butikk på Digernes. Comfort Fiskarstrand er et trofast medlem av Comfort-Kjeden og leverer gode resultater. Det er flott med en satsing på rørleggertjenester i de områdene hvor det tidligere ikke har vært et stort tilbud, og det er fint å se hvordan dette kommer kundene til gode og at responsen er bra, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden.

Rørleggersentralen har hovedkontor på Fiskarstrand, og driver i tillegg til Comfort-butikkene innen prosjekt, industri, gass, service og VA. Selskapet eies og drives av Harald Åkre.