Caverion skal også levere tjenesteområdene rådgivning, design & engineering, prosjektgjennomføring og prosjektledelse.

Caverion hjalp med å lande leietager
Bruker av bygget, det tyske oljeselskapet Wintershall, likte Caverions egenpatenterte KlimaTak.

Roger Wiksnes, Prosjektsjef i entreprenørselskapet Kruse Smith, bekrefter at Caverions løsninger hjalp med å lande leietageren.

- Leietager ønsket et moderne og fleksibelt bygg, og Caverion kunne presentere tekniske løsninger som deres egenpatenterte KlimaTak, som var med på å lande leietakeren, sier Wiksnes.

- Det er viktig for Wintershall å ha et moderne og velfungerende kontorbygg med et godt inneklima for våre ansatte, sier Tron Bjelland Helgesen, prosjekt manager hos Wintershall.

Den 17 000 m² bygget skal få seks etasjer, og er tegnet av Link Arkitekter. Det vil tilby moderne og tilpasningsdyktig kontorfasiliteter for 700 personer.

Prosjektutvikler hos Caverion, Bjørn Eirik Bryne-Sandvik, forteller at alle de tekniske løsningene implementert av Caverion har tatt høyde for hele livssyklusen til bygget.

- Caverions løsninger er fleksible, så hvis brukerens behov endres, kan våre systemer enkelttilpasses etter deres nye behov, sier Bryne-Sandvik.

BREEAM-NOR: Excellent 
- Bygget skal ha energi- og miljøvennlige løsninger og skal tilfredsstille karakteren Excellent, i BREEAM-NOR standarden. Det er kun tre andre bygg i Norge som i dag har denne klassifiseringen, avslutter Bryne-Sandvik.

Caverions arbeid begynner høsten 2014, og bygget skal være innflytningsklart i juni 2016.