Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
VVS Ekspertens kjedekontor var representert på Kreta med, Geir Rune Bøkeid, medlemsansvarlig, system- og økonomiansvarlig, Maria S. Spjeldnes, markedssjef Birgitte Tunheim og daglig leder Kai Johnsen. De gleder seg over alle de gode tilbakemeldingene de har fått på kompetanseuka på Kreta, både på hotell- og møtefasiliteter og faglig innhold. – Det store engasjementet viser at vi har gjort mye riktig, sier alle fire i kor.

VVS Ekspertens kjedekontor var representert på Kreta med, Geir Rune Bøkeid, medlemsansvarlig, system- og økonomiansvarlig, Maria S. Spjeldnes, markedssjef Birgitte Tunheim og daglig leder Kai Johnsen. De gleder seg over alle de gode tilbakemeldingene de har fått på kompetanseuka på Kreta, både på hotell- og møtefasiliteter og faglig innhold. – Det store engasjementet viser at vi har gjort mye riktig, sier alle fire i kor.

Stor oppslutning om VVS Ekspertens kompetanseuke

Publisert

Stemningen var svært høy da VVS Eksperten igjen kunne invitere sine medlemmer, samarbeidspartnere, grossister og utvalgte foredragsholdere til den tradisjonsrike kompetanseuken. Denne gangen gikk turen til Kreta, og reisefølget besto av hele 221 personer med stort og smått.


– Disse samlingene gir viktig tilsig av kompetanse, samtidig som det utveksles erfaring og styrker samholdet i kjeden og medlemmene seg imellom, sier en svært fornøyd daglig leder Kai Johnsen til VVSforum. 

Følget ble møtt av sol, varme og vakre omgivelser på den gjestfrie greske øya. Men selv om det selvsagt var satt av god tid til hygge, bading og sightseeing, var fire av dagene øremerket faglig oppdateringer for medlemmene i form av kursing og kompetanseheving. 

Saken fortsetter under bildene:

VVS Eksperten . kurs kompetanse.jpg
Hele fire dager var satt av til kompetanseheving og kursing for kjedens medlemmer. 

VVS Eksperten kurs 2.jpg
 

Engasjert forsamling

- Vi startet om morgenen og holdt på i fire-fem timer, til godt ut på ettermiddagen. Noen av foredragene var så engasjerende at de dro ut langt over oppsatt tid. I tillegg ble mange sittende å diskutere i etterkant, noe som viser stort engasjement og at vi traff veldig bra med innholdet på foredragene og tematikken. 

VVS Eksperten hadde satset på stor faglig bredde denne gangen, med temaer som varme, rør, overvann, juridiske spørsmål, baderomstrender, anbudsregning og boligmappa. 

- Vi hadde lagt ekstra vekt på varme og juridiske forhold denne gangen, men alle foredragene var både matnyttige og interessante. At forsamlingen sitter helt framme på stolen og spisser ørene for å høre på interessante foredrag, sier mye. Jeg ble personlig også veldig positiv overrasket over Vikingbads representant som pratet om baderomstrender på en svært engasjerende måte. 

- I tillegg til aktuelle temaer og riktig fokus, handler det om å sikre seg de riktige foredragsholderne. Alle gode tilbakemeldinger tyder på at vi har funnet nøkkelen til det faglige innholdet.

Saken fortsetter under bildet:

VVS Eksperten - Kjedekontoret - grossistene 2-1.jpg
Alle de tre grossistleverandørene var tilstede under kompetanseuken. På bildet ser vi fra venstre, David L. Johannessen, Heidenreich , og Benny Kopperud, Ahlsell. Brødrene Dahls representant var ikke tilstede på bildet.

Lykkelig familie

Mange av medlemmene hadde med ektefelle og barn, som illustrerer det familiære preget VVS Eksperten ønsker på kjededriften. Her er også alle medlemmene som en stor familie. 

- Denne gangen hadde vi med 19 nye bedrifter, som benyttet kompetanseuken til å bli godt kjent med «familien». Det var tommel opp fra alle! 

Dette har blitt en viktig tradisjon for VVS Eksperten, som har holdt dette i gang siden 2006 - bare avbrutt av fjoråret da koronarestriksjoner satte en effektiv stopper for den planlagte samlingen. 

Saken fortsetter under bildet:

VVS Eksperten - barn..jpg
Hele 31 barn var med på turen, som bidro til den hyggelige stemningen.

Nye muligheter neste år

Johnsen kan love at det blir kompetanseuke i varme strøk også i mai neste år dersom ikke noe uforutsett skulle skje. Hvor det blir, er ennå ikke bestemt, men han kan fortelle at de allerede har begynt å tenke på temaer og foredragsholdere. 

- Men det er innspill fra medlemmene i tiden framover som former det endelige innholdet, påpeker han – og gleder seg allerede til kompetanseuka 2023.

VVS Ekspertens kjedekontor var representert på Kreta med, Geir Rune Bøkeid, medlemsansvarlig, system- og økonomiansvarlig, Maria S. Spjeldnes, markedssjef Birgitte Tunheim og daglig leder Kai Johnsen gleder seg over alle de gode tilbakemeldingene de har fått på kompetanseuka på Kreta, både på hotell- og møtefasiliteter og faglig innhold. – Det store engasjementet viser at vi har gjort mye riktig, sier alle fire i kor.
VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283