Comfort-kjeden melder om høyt aktivitetsnivå for tiden. Under generalforsamlingen ble medlemmene forelagt nye fremtidsrettede planer og prosjekter som skal bidra til å styrke Comfort sin markedsposisjon ytterligere.
- Mange av disse prosjektene vil legges frem for eiermøte i november, for dernest settes ut i livet fra 2016. Det ser med andre ord ut til at ordet «hvileskjær» er et fremmedord i denne kjeden, skriver kjeden i en pressemelding.

Årets Comfortør
Den aller gjeveste prisen, Årets Comfortør, ble tradisjonen tro også kåret under generalforsamlingen i Kragerø.
- Dette er en pris som henger høyt hos medlemsbedriftene. Comfort Karmøy stakk av med det store gjeve trofeet og det var to svært rørte vinnere som mottok prisen, Terje og Grethe Olsen. Bedriften ble stiftet på 50-tallet og Terje gikk inn som den beryktede 3. generasjon i 1983. Det ser likevel ut til at dette har gått bra og sønnen Thomas, som allerede er med i Comfort-Kjedens satsningsområde «de yngre lederne», starter opp i bedriften til sommeren, skriver Comfort videre.

Comfort Karmøy har i dag 23 ansatte, derav 3 lærlinger. Siden 1990 har de blant annet utført rørleggerarbeid på over 200 barnehager over hele landet. De er medeiere i Comfort Haugesund og jobber både innen sanitær og varmeanlegg i boliger og bygg. I tillegg til egen butikk og serviceavdeling, driver de også i dag med prosjektering med egen ingeniør ansatt.