Det var en energisk og tydelig stolt Kai Johnsen som kunne ønske velkommen, og trakk fram trivselen, samholdet og optimismen som preger medlemmene. Her ønsker alle å spille hverandre gode.

- Vi er en kjede som er til for – og eid av - medlemmene våre. Vi driver på en nøktern måte og det aller meste av overskuddet relatert til vareinnkjøp pløyes tilbake til medlemmene. I tillegg er det stor frihet, vi tvinger ikke noe på noen, men bidrar til en mer effektiv hverdag. Det gir en merverdi for det enkelte medlem, som igjen skaper stor lojalitet. Vi har funnet et konsept som fungerer godt, og som mange vil være en del av.

Saken fortsetter under bildet:

VVS Ekspertens medlemmer møtte opp i hope tall, og fylte opp en av de store kongressalene på Thon Airport Hotel på Gardermoen.[/caption]

At VVS Eksperten nærmer seg 450 medlemmer – langt over om vi også tar med opprettelsen av konseptene VA Eksperten og Rørlegger på hjul – er den beste bekreftelsen på nettopp det, påpeker han.

Stor gjensynsglede
I tillegg til nyttig informasjon og peptalk fra kjedekontoret på den store scenen, og besøk på leverandørenes utstillinger, var det mange som benyttet anledningen til å prate med medlemskollegaer. Av naturlige årsaker, er det mange som ikke har kunnet møtes fysisk på halvannet år, derfor var gjensynsgleden stor.

Underholdningen var også helt i tråd med den lette tonen som preger VVS Eksperten. Artisten Carina Dahl, kjent for mange for sin deltagelse i «Stjernekamp», dro det hele i gang fra scenen – og satte stemningen umiddelbart. Til å lede kvelden hadde kjeden engasjert radarparet Erik Follestad og Jon Almaas. De fikk virkelig lattermusklene i gang under middagen – før Arne Hurlen fra Postgirobygget overtok scenen med høy allsangfaktor.

Årets priser
Prisutdelinger hører også med, og er alltid et av årsmøtets høydepunkter. Årets medlem i VVS Eksperten ble Nord Troms Rør AS fra Sørkjosen. Til stede for å ta imot prisen var daglig leder Ørjan Pedersen. Firmaet ble stiftet av Ørjans far Roald i 2006, men drives i dag av sønnen.
- Dette var svært gledelig og veldig overraskende. Det er hyggelig å motta en slik pris, med tanke på hvor mange medlemmer det er i denne kjeden. Det gir oss motivasjon til å stå på videre i hverdagen, sier Ørjan Pedersen.

Saken fortsetter under bildet:

En stolt Ørjan Pedersen fra Nord Troms Rør AS med beviset på at han og hans bedrift er årets medlem i VVS Eksperten. .[/caption]

I tillegg ble det delt ut tre priser til årets grossistleverandør, årets direkteleverandør, og for beste stand på messen. Følgende ble premiert:

* Årets grossistleverandør: Armaturjonsson
* Årets direkteleverandør: Viking Bad
* Beste stand på messen: Heidenreich

Primus motor for arrangementet på Gardermoen, VVS Ekspertens markedssjef Birgitte Tunheim, var strålende fornøyd med responsen og tilbakemeldingene fra medlemmer og leverandører. Hun stod for utdelingen av alle priser og overrekkelser til både leverandører og medlemmer med lang fartstid i kjeden.

Saken fortsetter under bildet:

- Det var moro å kunne samle alle medlemmene igjen, mange har savnet å kunne møtes på denne måten. Så alt i alt ble dette akkurat slik vi ønsket årsmøtet skulle bli, etter et hvileår i fjor, sier Tunheim til slutt.

Bildene under viser vinnerne av prisene:
Årets grossistleverandør - Armaturjonsson:Årets direkte leverandør:


Beste stand under årsmøtet gikk til Heidenreich: