Et av selskapene som forventet at 2015 vil by på lavere aktivitet er K. Lund i Trondheim. Administrerende direktør hos K. Lund, Torkild Korsnes sier dette til www.vvsforum.no:

- Det er en tøff kamp om prosjektene for tiden, selv om mange av våre konkurrenter har uttalt at de vil dreie fokus bort fra prosjekt og over på service. Vi vil løse lavere aktivitetsnivå med å bruke færre innleide fagfolk, men vi har sterk økonomi, som fint tåler både litt motvind, oppoverbakker og konkurranse.

Det skal fortsatt bygges mye i Trondheimsregionen og K. Lund er nøkterne optimister. K. Lund har ambisjoner om å delta i utbyggingen sammen med dyktige byggeaktører og satsingsvillige byggherrer.

- Vår styrke er og skal fortsatt være sterk ingeniørkompetanse, klok prosjektledelse, dyktig og effektiv rørlegging, stor kapasitet og smidig gjennomføring. Kort sagt skal vi holde oss til våre verdier som er Solid-Synlig og Stolt, sier Korsnes.
K. Lund vil ha høyt aktivitetsnivå ut hele dette året. Rent økonomisk vil bedriften havne på et resultat som er sammenlignbart med fjoråret.

- Den aller beste nyheten for oss i jubileumsåret, er at vi ser ut til å kunne forvente flere jubileer. Det første om 10 år, avsluttet administrerende direktør, Torkild Korsnes.