Tradisjonen tro, ble det delt ut flere priser under årets Comfort-messe på The Qube på Gardermoen. Samtidig gikk hedersprisen til administrasjonskoordinator Astrid Brun Haugen.

Saken fortsetter under bildet:

Astrid Brun Haugen ved Comfort-Kjedens hovedkontor.[/caption]

- Astrid har 20 år i Comfort-Kjeden på Kjedekontroet. Hun holder orden på alt og alle, og uten henne hadde det ikke vært noen Comfort-messe. Hun er vel verdt en hederspris. Takk for innsatsen så langt, Astrid, sier administrerende direktør Kari Øgle Kjensberg.

Årets Comfortør
«Årets Comfortbutikk” er en pris som henger svært  høyt, og deles årlig ut på Comfort-messen til en butikk som  blant annet følger kjedens butikkonsept, er lojale mot leverandørbeslutninger og innkjøp. I tillegg må den være godt drevet og ha engasjerte og dyktige medarbeidere.

Prisen for 2018 gikk til Brønnøysund Rør AS, og ble mottatt på scenen med jubel av Knut Gullvik og Hanne Mortensen.

Brønnøysund Rør AS ble stiftet i 1979, og er dermed 40 år i år. Bedriften kan også vise til 30 års medlemskap i Comfort-Kjeden, og er en verdig vinner av den gjeve tittelen.

Årets leverandør
Årets leverandør 2018 ble også kåret på messen. Her hadde medlemsbedriftene nominert tre leverandører, og på grunnlag av dette kunne de kåre en soleklar vinner. Dette er faktisk 10. gangen som Linn Bad har fått denne prisen. Deretter fulgte Dansani og VikingBad.
Denne prisen deles ut til leverandør som er god på oppfølgingsrutiner, økende omsetning og god bredde hos medlemmene, samt gode reklamasjonsrutiner.

Saken fortsetter under bildet:

Årets leverandør bli igjen Linn Bad, som fikk prisen for 10. gangen![/caption]

Beste leverandørstand
Også leverandørstandene på messen ble det som seg hør og bør satt pris på, og juryen hadde en ekstra vanskelig oppgave i år med å plukke ut de beste. Årets messe inneholdt svært mange innbydende utstillinger og miljøer.

- De har virkelig lagt sjelen i å vise seg fra sin beste måte, rett og slett imponerende, sier Øglen Kjensberg til VVSforum.

Saken fortsetter under bildet:

Vinneren av beste leverandørstand ble Dansani, som viste fram det meste av sortimentet sitt, i mange ulike miljøer.[/caption]

De nominerte leverandørstandene var: Coram Nordic AS, Brødrene Dahl AS
og Dansani AS.

Og vinneren ble Dansani som viste fram det meste av sortimentet sitt, i mange miljøer. Ingen «feinsmecker» kunne finne NOE å utsette på utstillingene. Hver minste lille detalj var proft gjennomført, uttalte juryen..