- Det er lagt ned mye tid, penger og krefter i produktutvikling, salg og markedsføring av Stinger luft/vann varmepumpen.

 Med egen produksjon i Moss og dyktige ingeniører og produktutviklere er det skapt en varmepumpe som er 100 prosent tilpasset norske forhold.

Dermed er vi meget konkurransedyktige når det gjelder kvalitet, noe som også forbrukere i våre naboland har lagt merke til, forteller informasjonsansvarlig Richard Granskogli.

Eksporten til Sverige, Finland og Danmark øker fra måned til måned, noe som gir betydelige utslag på bunnlinja. Samtidig begynner de norskproduserte varmepumpene å få innpass lengre sør i Europa.

Dette er noe også vertskommunen Moss har bitt seg merke i. Ordfører Paul-Erik Krogsvold sier i en kommentar at "?det er hyggelig å ha et firma som produserer varmepumper, og som i tillegg lykkes i så stor grad som Klima & Varmeteknikk AS i vår kommune.

Når de i tillegg bidrar positivt med å redusere energibruken til folk over hele Norge, har suksess med sin eksport og dermed setter Moss på kartet, er det klart dette er en fjær i hatten for oss?".

Stinger luft/vann varmepumpe har etablert seg som førstevalget til det norske folk. Miljømaskinen Stinger topper både salgslisten totalt og er forbrukernes førstevalg når de søker og får støtte fra Enova.

Bilde: Informasjonsansvarlig Richard Granskogli forteller at det ligger hardt arbeid bak utviklingen av den norskproduserte varmepumpen. (Foto: Jan Kalvik / LaserMedia)