Panasonics nye klimaanlegg E2 High Static Pressure Hide Away VRF og PACi (E2) kombinerer en høytrykkskanal med en friskluftskanal. Det maksimerer kapasiteten, og gir høy komfort innendørs. Med et lydnivå på kun 41 dB, opp til 45 dB (A) når anlegget går på høyeste ytelse, gir et meget stillegående klimasystem.

Både til frossenpinnen og den varmblodige
– Vi vil veldig gjerne hjelpe norske virksomheter med å oppnå ytterlige energibesparelser. E2 er en veldig fleksibel løsning som leverer både kalde og varmere temperaturer bedre enn konkurrerende produkter, til en fornuftig pris. Det gjør jo heller ikke noe at designet er pent og at det er enkelt å installere, sier Thor Harald Normann-Hellum, norgessjef i Panasonic Heating & Cooling.

- E2 kan levere innendørstemperaturer på mellom 15 og 45 grader, noe som er mer fleksibelt enn andre konkurrerende løsninger. Det er også effektivt selv under veldig kalde eller varme utendørstemperaturer (fra -5 til +43 grader).

Stiller selv diagnosen
Anlegget er utstyrt med funksjoner for selv-diagnostisering, samt automatisk ventilasjonsfunksjon som registrerer hvis trykket faller i rørene og justerer luftstrømmen tilsvarende. De intelligente funksjonene sparer installatøren tid under montering, fordi de slipper å gjøre manuelle justeringer. E2 er kort sagt en energieffektiv og kostnadseffektiv løsning, selv for de mest krevende virksomheter.