Systemløsninger
Veggslukene er godt etablert på markedet, mens nyheten rennesluk og gulvsluk er på rask fremmarsj både når det gjelder nybygg og renovering av eldre baderom.
- Det er stor etterspørsel etter gulvplane sluk, og Geberit har derfor besluttet å legge listen høyere ved å lansere nye gulvrenner og et nytt gulvsluk. Selv om dette helt klart er high end produkter, fokuserer vi mer på sikkerheten enn skjønnheten, forklarer Skriden.

Skjønnhet selger
- Det visuelle uttrykket er det intet behov for å selge inn,  det sier seg selv. Vi snakker mer om gode systemløsninger, enkel og trygg montasje og alle de andre fordelene rørleggeren får på kjøpet når våre produkter velges, forklarer Skriden.
- Vi forklarer rørleggeren de tekniske detaljene og fordelene man får ved å velge våre løsninger. At dette er pene produkter sier seg selv, forteller Skriden.

Saken fortsetter under bildet:

Veggslukene fra Geberit er siste nytt i et hett marked hvor design og funksjon går hånd i hånd. (Foto: Geberit)

Klar for installasjon
Veggsluket leveres som et installeringsklart element fra Geberit i to versjoner til underlagshøyder fra 65 - 90 mm. Bak det avtakbare frontdekselet er det en hårsil som er enkel å ta ut for rengjøring. Selve frontdekselet leveres i fire forskjellige utførelser: børstet rustfritt stål, blank krom, hvit og som underlag for fliser. Gulv- og rennesluk har også egne designdeksler i flere varianter.

Overganger mellom fagområder
For å sikre glidende overganger mellom de ulike delene av fagarbeidet har Geberit vært spesielt bevisste på å gjøre installeringen så enkelt og pålitelig som mulig.
- Installering av en gulvrenne eller et gulvsluk involverer alltid håndverkere fra flere bransjer. I tillegg til rørleggeren er det også en membranspesialist, en flislegger og en murer, og alle disse må kunne arbeide med produktet, sier Skriden.
- Den største utfordringen - nemlig å opprette en permanent forsegling - kan mestres på en bedre måte enn før med de nye slukene. En membranduk monteres inn i utløpsflensen på fabrikken. Flisleggeren kan på en enkelt måte innlemme denne membranduken i smøremembranen på gulvet i dusjen, og det sparer både tid og arbeid, samtidig som det minimerer risikoen for lekkasjer