Nivået på de fem konkurransedeltagerne var meget høyt, men Markus Lie viste seg å være i den beste til slutt. Alle fem gjorde en fremragende jobb, men Lie hadde det lille ekstra som gav full uttelling, forteller juryens leder Are Skaar Nielsen.

”Live” konkurranse
Vebjørn Otnes fikk sølv og Øyvind Birkeli kunne reise hjem med bronsjen i kofferten.
Men det var mer enn et Norgesmesterskap som sto på spill for Markus Lie, Vebjørn Ones, Øyvind Birkeli, Mats Carlsen og Amar Merzic. De fem utvalgte tok også svenneprøven ”live” på scenen på rørentreprenørenes stand.

Topp prestasjoner
- Dette var ekstra krevende, med publikum som gjerne kommenterte innsatsen til gutta høylytt.  Men de lot seg ikke vippe av pinnen, forteller Ole Larmerud, som kunne presentere en ekstra god nyhet fra scenen. – Dette er første gang vi opplever at alle deltagerne får høyeste utmerkelse på svenneprøven. Meget Godt i denne sammenheng er virkelig meget godt!

Etter den uformelle premieutdelingen var det tid for generøse gaver fra sponsorene. Hovedsponsor Brødrene Dahl sto i spissen og gav hver av deltagerne en velfylt verktøykasse med proff drill – utstyret som hver og en benyttet gjennom konkurransen. Armaturjonsson  fulgte opp med mer verktøy, noe som tydelig ble satt pris på.

Takk til sponsorene
- Også denne gang har vi fått mange gode, positive sponsorer med på laget. Vi ønsker å takke alle involverte – de gjorde konkurransen og svenneprøvene mulig å gjennomføre, understreker kurs- og kompetansekonsulent Ingebjørg Martinsen i Rørentreprenørene Norge.
Hun takker Geberit, Isiflo, OSO, Roth, Ifö Porsgrund, Kruge, CTC, IMI Hydronic Engineering, Cupori, Pipelife, Joti, Oras, Lyngsson, AGA, Wilo, Cimberio, Jobman Workwear og Waterguard.

Messegeneral Halvard Gavelstad avsluttet med en stor takk til rørleggerbransjen og den store aktivitet alle i fellesskap har skapt på Bygg Reis Deg.