– Team Toshiba Varmepumper ønsker allerede nå å utfordre varmepumpebransjen til Birkebeinerrittet 2013, sier Mikkel Andenæs, som er markedssjef i ABK AS.

I tillegg til heder og ære, får laget med den beste gjennomsnittstiden i bransjen Varmepokalen vandrepokal til oppbevaring i ett år.

Sjefen sjøl, Gunnar Solem

– Vi håper noen tør å ta utfordringen! Det hadde vært moro å samle flest mulig aktører fra bransjen samtidig som vi får se hvem som er best i løypa, sier Gunnar Solem, som er salgsdirektør i ABK AS.

Sosialt og sunt
– Det startet med noen aktive syklister i bedriften som begynte å sykle Birkebeinerrittet, forteller Mikkel Andenæs i ABK AS.

– Vi syns det er bra å gjøre noe aktivt sammen med gode kunder og samarbeidspartnere,. Birkebeinerrittet er et flott mål å trene mot en gang i året, så vi benytter anledningen til et felles opplegg og vil lage litt stas rundt det, sier Andenæs til SykkelAktiv.no.

– Birkebeinerrittet er et sosialt arrangement som har mange positive sider, sier han, og legger til at nesten alle har et forholdt til Birkebeinerrittet.

– Birkebeinerrittet er blitt det største. Det er tungt, men det er oppnåelig for de fleste. Om en bruker tre eller seks timer er ikke egentlig så viktig, forklarer Andenæs.

Alle gode ting er tre
25. august stilte Toshiba Varmepumper lag i Birkebeinerrittet for tredje gang, og tiltaket blir stadig mer populært blant de ansatte.
Til tross for at været de to foregående årene har levert regn i bøtter og spann, lot ikke gjengen fra Toshiba Varmepumper seg skremme av elendig værmelding også i år. Laget hadde rekorddeltakelse, og samtlige 20 syklister som stilte til start fullførte det 94.6km lange rittet.

Målet for neste år et å stille med 30 syklister.

Årets lag fra Toshiba Varmepumper besto av importøren sjøl, forhandlere og et knippe ivrige svensker fra varmepumpeprodusenten NIBE. Forhandlerne var representert ved Grannes VVS, JM Klimaservice, Stryn Energi, Flatmo Inneklima, Lunex, Thermo Controll og Haget Rørleggerbedrift.