I dag styrer brødrene en bedrift med 15 ansatte, og har ingen umiddelbare planer om å bli større. Henning er økonomen, og Harald er tømreren, og er i følge dem selv en meget god kombinasjon.
- Det betyr at den ene styrer økonomien, mens den andre styrer prosjektene, sier Harald Otnes, driftssjef i selskapet.

Viktig å levere godt håndverk
- Fra å være størst innenfor maritim sektor er nå fokuset også rettet mer mot VVS. Flere og flere rørleggerbedrifter ser at vår kompetanse er viktig for at de som oppdragsgiver skal kunne levere et komplett røranlegg som inkluderer god og riktig isolering, sier Henning Otnes, daglig leder i selskapet.

Harald poengterer at isolering er et eget fag som må kunnes.
- Det å isolere riktig krever mye kunnskap. Vi mener at rørleggerne vil tjene på å benytte profesjonelle isolatører i prosjekter hvor det er mange meter rør som skal isoleres. De som ikke til daglig jobber med isolering av rør, har ikke alltid den nødvendige kompetansen som kreves. Isolering er som rørfaget generelt et fag du må kunne for å gjøre en god jobb. Det er viktig for bransjens rykte at sluttkundene er fornøyde og at lønnsomheten opprettholdes sier Harald Otnes.

Kvalitet levert til rett tid og riktig pris
Trøndelag Isolering satser friskt og er opptatt av å markedsføre kvalitet og godt håndverk, noe begge brødrene har stort fokus på.

Bedriften benytter alle typer produkter som skal til for å tilfredsstille dagens krav til isolering, men lager også produkter og materiell som de skreddersyr etter spesifikasjoner og mål. For eksempel skreddersydde isolasjonsputer til alle typer komponenter. Selskapet har også Trondheims mest omfattende lager av teknisk isolasjon. Her er det VVS-kunder innom daglig.

- Vi ønsker å gå bredere ut og ikke minst bli større inn mot VVS-bransjen. Det kommer til å bli brukt mer ressurser inn mot rørleggerbedriftene. Vår kompetanse må synliggjøres, og vi har full fokus på våre kunder. Det har gitt firmaet mange gode tilbakemeldinger, på ypperlig service og topp håndverk. Dette bidrar til at kundene kommer tilbake, sier Henning Otnes.

Bedriften fikk nylig flere større oppdrag ved Ørland flystasjon, hvor man skal utføre all isolering som så langt er blitt lagt ut på anbud i forbindelse med utbyggingen av flystasjonen.

- Dette er store og utfordrende oppdrag for oss. Og vi har sikret arbeid i flere år fremover, påpeker brødrene Otnes.

Viktig å skape gode arbeidsforhold
- Vår bedrift har en enkel administrasjon og er lett oversiktelig. I tillegg har vi har jobbet mye  med ”VI ” kulturen internt i virksomheten . Dette har gitt meget positive resultater i form av en god og stabil arbeidsstokk som vi er veldig stolte av. Her finnes det ikke sykemeldinger, bare optimisme og god arbeidsmoral. Når man føler at arbeidsplassen blir som en familie, har man kommet langt, påpeker begge brødrene ovenfor VVSforum.