Verden og Norge er i endring. Globalisering, disruptiv teknologi og digitalisering banker på døren og endrer spillereglene for prosjektgjennomføring og samhandling i verdikjeden. 
Konklusjonen er at vi må jobbe smartere og gjøre mer for mindre. Dette vil vi ta opp på RIFs tradisjonelle Høstkonferanse, som avholdes for 50. gang i år.

•Hva betyr resultatet av Stortingsvalget for den norske BAE-næringen?
•Hva blir rådgivernes posisjon i nye gjennomføringsmodeller?
•Hvordan sikrer vi best mulig samhandling på tvers av verdikjeden?
•Hvordan setter vi sammen det beste teamet, for å skape verdi for kunden og det norske samfunnet?

Disse og mange andre spørsmål ønsker vi å finne svar på under RIFs Høstkonferanse. Blant foredragsholderne er Morten Klokkersveen (prosjektdirektør for Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16), Ihab Timraz (BI-forsker), Daniela Verheul(internasjonal Best Value ekspert), Cecilia Jahr (Innovasjonsleder i Norconsult), samt Lunch-forfatter og tegner Børge Lund.

Som deltaker på RIFs Høstkonferanse vil du få gratis anledning til å teste din D-SCOR. Dette er en analysemetode som vurderer dine samarbeids- og samhandlingsevner i arbeidet med å bygge prestasjonskultur og organisere i selvmotiverende prestasjonsceller for å øke effektiviteten, sikre forutsigbare organisasjoner med lav turnover, redusert sykefravær og ikke minst fornøyde medarbeidere. Blant selskapene som benytter denne metodikken, som Cathrine Juell og Ihab Timraz vil fortelle mer om er TV2, Telenor, Olympiatoppen, Statens vegvesen, Aker Solutions, Selvaag, Trigger, Kongsberg Automotive, Microsoft Norge og Norsk Tipping.

For påmelding trykk her.