Boligprosjektet Thurmannskogen ligger i Lørenskog kommune, ikke langt fra Metro-senteret. Det ble lagt ut for salg tidligere i år, og allerede på det første salgsmøtet av første byggetrinn viste det seg at Thurmannskogen traff markedet svært godt. Nå er 75 av de første 90 boligene i prosjektet allerede solgt. 

– Vi la det første bygget ut for salg i april, og så ett til i juni. At så mange av boligene nå er solgt, viser jo at det er mye her som stemmer - både planløsning og beliggenhet. Det er vedtatt byggestart for byggene A og E, og dermed er datoene for innflytting også besluttet. Overtakelsen blir i første halvdel av 2017 for begge byggene. Nå gleder vi oss til fortsettelsen, med salgsstart for neste trinn i september, sier prosjektselger Alexander Thomassen i OBOS Nye Hjem. 

Prosjektet som heter Nordliveien Utbygging KS eies av OBOS, AF Gruppen og T. Klaveness Eiendom, og selges med forkjøpsrett til OBOS-medlemmer. 75 av 90 boliger allerede er solgt.

Det er AF Gruppen som tidligere i år inngikk avtale med Nordliveien Utbygging KS om bygging av første byggetrinn i Thurmannskogen på Lørenskog.

Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på MNOK 151 eks. mva. Grunnarbeider starter primo september 2015. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.  Planlagt ferdigstillelse er 1. kvartal 2017.

- Vi setter pris på tilliten solide samarbeidspartnere viser oss gjennom tildelingen av denne kontrakten og vi ser frem til å bidra i utbyggingen av et nytt og flott boligområde på Lørenskog, sa konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn da avtalen ble inngått i mars i år.