– Det har vært herlig å samle hele VB Gruppen, leverandører og samarbeidspartnere til gode diskusjoner, faglig påfyll og en leverandørmesse. Vi har fått veldig god respons på arrangementet og stemningen har vært fantastisk, forteller Leder VB Partner Gøril Almvik i en pressemelding.

Et stort høydepunkt i løpet av samlingen var utdelingen av årets VB priser. Tre priser ble delt ut til VBere. I tillegg ble årets beste leverandør og årets beste stand kåret.

Årets beste VB-ambassadør: Jan Terje Kristiansen

Jan Terje Kristiansen ble kåret til årets VB-ambassadør etter å ha representert samarbeid på en fremragende måte. I begrunnelsen trekker juryen frem at Kristiansen bidrar til positivitet i alle ledd av sitt virke og benytter enhver anledning til å fremsnakke VB. Han evner å fortelle om det han brenner for, både internt og overfor eksterne grupper.

Han er dessuten kjent som en konstruktiv person som bidrar langt utenfor egen klynge og han bidrar alltid til godt samarbeid. Han er vært en pådriver for forbedring og deling av praksis i mange år, noe som har kommet til nytte for mange. Han er i tillegg både jovial, flink med folk, og alltid positiv.

Artikkelen fortsetter under bilde.

Bilde: Jan Terje Kristiansen (Foto: VB)

Årets beste VB-bedrift: Skien Rørleggerforretning AS

Skien Rørleggerforretning ble kåret til årets VB-bedrift etter å ha lagt bak seg et fremragende år i 2023. Juryen trekker frem at bedriften har meget god kontroll på kvalitet, lønnsomhet og faglig kompetanse som har bidratt til at de ansatte i Skien Rørleggerforretning totalt sett har levert resultater det virkelig står respekt av.

Som daglig leder har Bjørn Fredriksen med ansatte utmerket seg ved å levere vekst i både omsetning og lønnsomhet. Med en omsetningsvekst på 35 % og en lønnsomhet som har hevet EBITDA resultatet med 162 % har de imponert stort. Tilsammen ga dette er resultat på hele 19,2 %.

Årets beste VB Butikk: Rør i Sør

Rør i Sør ble kåret til årets beste VB butikk etter å ha utmerket seg på flere områder. Juryen trekker frem at de jobber kontinuerlig med butikken som salgsarena og med forbedring av kundeopplevelsen. De er aktive på sosiale medier og fronter butikken og VB på en flott måte. Rør i Sør dyrker mersalg, både for å bedre lønnsomheten, men også for å gi kundene de aller beste produktene.

Selskapet har jobbet metodisk med kundehenvendelser, og har gjennom dette fått mange gode tilslag på flere komplette bad. Butikken skiller seg ut som en svært forseggjort og fin butikk med inspirerende utstillinger og virkningsfull markedsføring av varer.

Artikkelen fortsetter under bilde.

Bilde: Rør i Sør ble kåret til årets beste VB butikk (Foto: VB)

Årets beste VB-leverandør: Canes

Canes ble kåret til årets VB-leverandør etter å ha blitt kjennetegnet for et bredt sortiment til konkurransedyktige priser. Juryen trekker frem at de har et sterkt søkelys på kundens behov og ønsker, og har gått foran når det gjelder prefabrikkerte løsninger.

Canes har også på kort tid oppnådd en betydelig vekst i omsetning til VB. Fra 2022 til 2023 økte omsetningen til VB med 97 %.

Deres brukervennlige netthandelsportal gjør det enkelt for kunder å finne og bestille produkter. Samtidig har de en høy produktkunnskap og god forståelse av kundens behov, noe som i sin helhet bidrar til en god kundeopplevelse.

Som norsk selskap har Canes en sterk forankring i markedet. De har også en dedikert salgsorganisasjon som jobber tett med VB sentralt for å levere de beste løsningene til VBs bedrifter. Leverandøren er Miljøfyrtårn-bedrift, og viser følgelig et stort engasjement for å finne de beste miljøvennlige praksiser til enhver tid.

Bilde: Årets beste VB-leverandør Canes (Foto VB)