- Jeg har startet for meg selv i tøffe tider, men jeg har stor tro på at det finnes et marked for mine tjenester der ute. Kompetanse og kunnskap er viktig, og jeg føler jeg har opparbeidet meg mye erfaring og kompetanse på de områdene jeg vil og ønsker å jobbe. Jeg har tidligere vært distriktsansvarlig i Wavin, og salgsingeniør i Lyngson, sier den nye daglige lederen i Varmin i en pressemelding.

- Jeg vil tilby rørmerking og innregulering av VVS-anlegg i henhold til NS 813, og NS-EN 19. Jeg har syv års erfaring med dimensjonering og innregulering, og jobber med innregulering av gatevarme, gulvvarme, radiatorer, konvektorer, og varme og kjølebafler i alle varianter, sier Olsen.

Han opplyser videre at alle anleggene blir levert ferdig med innstillings rapport og FDV dokumentasjon på alle målinger.

Firmaet har allerede ferdigstilt tre anlegg, og det siste er Miklagard hotell på Kløfta.

- Jeg er foreløpig alene i Varmin, men håper og ekspandere etter hvert. Jeg jobber på hele Østlandet foreløpig. Men tar gjerne på meg oppdrag landet rundt, hvis oppdraget er riktig, sier Olsen avslutningsvis.