- Det er et klart økende behov for legionellaforebyggende tiltak for å hindre slik smittespredning og vi ser frem til samarbeidet våre selskap i mellom.  Tiltakene som er beskrevet i Vannrapport 118¹ , er ofte vanskelig å gjennomføre, eller ikke tilstrekkelig for å oppnå gode og varige resultater, sier Henrik Rosenquist, salgssjef i Enwa i en pressemelding.
- Her har vi et produkt som både er effektivt, stabilt og fullautomatisk. Byggeier skal altså ikke håndtere farlige kjemikalier, ikke foreta dyr oppvarming av vannet eller investere i omfattende installasjoner av utstyr for dosering.

Systemet Apurgo M3 er basert på sølv- og kobberionisering.

- Bruk av sølv- og kobber har for øvrig vært kjent og benyttet i mange år, men det spesielle med Apurgo M3, er individuelle sølv- og kobberceller og et helautomatisk kontroll- og reguleringssystem. Apurgos teknologi er et resultat av avansert vannforskning ved NTNU. Produktet er selvsagt godkjent av Mattilsynet, og vi holder oss langt under de anbefalte grenseverdier i drikkevannsforskriften, hvilket også er viktig i forhold til vår miljøprofil i Enwa, sier Rosenquist i pressemeldingen.