- Vi er glade for at Siw Holter har takket ja til å ta ansvar i overgangsperioden. Hun har gjort en fremdragende jobb som markeds- og kommunikasjonssjef, og nyter tillit hos organisasjonen og medlemmene, sier styreleder Kjetil Løften i en pressemelding torsdag.

Inger Nerdrum vil stå til Comfort-kjedens disposisjon frem til 30. november.
- Jeg ser frem til å lede organisasjonen i denne overgangsfasen. Vi har et kompetent kjedekontor og mange gode prosjekter som er igangsatt under Ingers ledelse. Særlig innen kompetanse, utvikling av ledere og å løfte rørleggeriet er det flere spennende prosesser jeg gleder meg til å videreføre, sier Siw Holter.   

Rekrutteringsprosessen er allerede i gang
- Styret starter umiddelbart prosessen med å finne Inger Nerdrums etterfølger. Comfort-kjeden har gjort betydelige fremskritt de siste årene, ikke minst i å løfte kjernevirksomheten vår knyttet til rørleggerfaget. Stillingen som administrerende direktør er blant de aller mest spennende og utfordrende i bransjen, og vi er trygge på at vi finner en god leder som kan lede kjeden videre, sier styreleder Kjetil Løften.  

Styret er takknemlige for innsatsen Inger Nerdrum har gjort for kjeden i løpet av sine nesten fire år i sjefstolen.

- Vi ønsker å takke Inger Nerdrum for en fremragende innsats. Kjeden har fått et løft på flere sentrale områder, særlig gjennom å styrke koblingen mellom rørleggervirksomheten og butikkdriften. Comfort-kjeden står sterkere enn noen gang, og har en lys fremtid, sier styreleder Kjetil Løften.