I Lars Hilles Gate 30 i Bergen er arbeidet med MediaCity i gang. Prosjektarealet er på hele 44 958 kvm. Når prosjektet står ferdig i 2017 skal det huse et internasjonalt ledende miljø for innovasjon og kunnskapsutvikling for 1 200 ansatte og studenter innen media.

- For kort tid siden signerte Lindabs avdeling i Bergen det største enkeltprosjektet noensinne med leveringer til Flesland Lufthavn. Rekorden holdt i ca. 14 dager inntil avtale om leveranser til MediaCity Bergen ble inngått med blikkenslagermester Erik Hansen AS. Erik Hansen er underentreprenør til GK Norge som har ventilasjonsentreprisene på prosjektet, forteller Bjørn Størksen, regionsjef Sør/Vest for Lindab.

- Vi lykkes godt i et tøft marked for tiden. Den gode utviklingen vi har hatt i regionen har også resultert i at vi har måttet se oss om etter nye og større lokaler. Flyttingen er berammet til Q4 2015 og skal bidra til at vi skal være godt rustet fremover til å kunne yte den service og leveringssikkerhet som bransjen etterspør, avslutter Størksen.

Leveringene starter opp umiddelbart og beregnes å pågå til 2017.