Med signeringene har vi landet de største kontraktene i SNR-prosjektet. Vi har fått med oss tre solide aktører og det er svært gledelig at også lokale leverandører er blant disse, sier Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR.

Flataker VVS AS og Hustadgruppen AS
Arbeidene vil gjennomføres som et arbeidsfellesskap mellom Flataker VVS AS og Hustadgruppen AS som skal levere sanitæranlegg:
* Spillvann 
* Kaldt- og varmt forbruksvann
* Sanitærutstyr (WC, tappekraner, servanter etc)
* RO-vann og dialysevann

- Vi er svært fornøyd med å ha sikret en rekordstor kontrakt i et svært spennende prosjekt og det er veldig givende å kunne bidra inn mot byggingen av det nye fellessjukehuset med lokal arbeidskraft både fra Nordmøre og Romsdal. Denne kontrakten sikrer oss forutsigbarhet og trygghet i en utfordrende tid og gir også en økt mulighet for rekruttering av arbeidskraft, sier Runar Flataker, daglig leder i Hustadgruppen. 

Caverion Norge AS
Caverion kommer inn som ny aktør i prosjektet og skal levere kjøleanlegg:

* Prosesskjøling og komfortkjøling 
* Interne kjølerør for distribusjon av kjøling i bygget
* Kjølebafler, tilkobling kjølerom/fryserom
* Tilkobling av varme- og kjøling til ventilasjonsanlegg

Saken fortsetter under bildet:

SNR - Signering Caverion-1.jpg
Bilde: Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR signerer. Knut Ragnar Heimdal, prosjektdirektør i bakgrunnen, mens Knut Gaaserud, administrerende direktør og Kristian Strøm salgssjef for prosjekter i Caverion deltar på teams
 
- Caverion er stolte over å ha blitt valgt som entreprenør for kjøleanleggene i forbindelse med byggingen av SNR. Dette er et spennende og utfordrende prosjekt for oss hvor vi får utnyttet vår samlede kapasitet og som samtidig bidrar til realisering av et samfunnskritisk prosjekt for hele Nordmøre og Romsdal. Vi takker for tilliten og ser frem til å realisere prosjektet i tett samarbeid med byggherren og øvrige entreprenører, sier adm. direktør i Caverion Knut Gaaserud. 
 
​Bravida Norge AS
Bravida har nå sikret seg fem kontrakter for SNR-prosjektet og har leveranser til nesten alle tekniske fag. I denne kontrakten skal de levere varmeanlegg: 
* Interne varmerør for distribusjon av varme i bygget
* Strålepaneler

Saken fortsetter under bildet:

SNR Signering Bravida-1.jpg
Snorre Sandvik, prosjektsjef for Bravida og Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR.
 
- Vi har i en årrekke jobbet målrettet og strategisk for å vinne disse kontraktene og jeg vil berømme de hos oss som har gjort dette mulig. Mye av byggingen av SNR Hjelset vil bli utført av Bravidas avdeling for VVS Prosjekt i Trondheim. Det har blitt lagt ned mye arbeid i tilbuds- og dialogfasen, og vi gleder oss nå til å komme i gang med også denne kontrakten for dette prosjektet, sier en stolt regiondirektør for Region Midt i Bravida Norge, Petter Storhaug.