- Vi gleder oss derfor til å ta i mot nye kunder i våre lokaler i Solbråveien 63 i Asker, hvor vi får et nytt, stort høylager og moderne lokaler – begge deler i grønne A-klassifiserte bygg. Dette gir oss en mulighet for videre vekst i markedet, sier daglig leder Jo Helge Gilje i en pressemelding.

- Ikke minst er vi glade for å endelig ha vårt eget tekniske fyrrom slik at vi kan kurse våre kunder i eget utstyr. Tidligere hadde vi «bare» fjernvarme – og selv om dette har vært utrolig behagelig og enkelt driftsmessig så blir det litt enkelt når en skal demonstrere en enkelt kundesentral,  fortsetter Jo Helge.
- Jeg benytter muligheten til å takke Oslofjord Varme for et godt kundeforhold i mange år. 

SGP`s nye tekniske rom i de nye loaklene vil bestå av en elkjele, borehulls varmepumpe, bio-oljekjel, pelletskjel, og solfangere montert på lagerbygget. I tillegg så er det 9 kWp solceller montert på kontorbyggets tak.
- Det blir gøy for oss å endelig kunne drifte et eget anlegg, etter å ha levert mange anlegg de siste 87 år, sier Gilje. 

Saken fortsetter under bildet:

SGP Varmeteknikk flytter til nye og moderne lokaler i Asker

Selve flyttingen skal skje i løpet av 3-4 dager fra torsdag 18. august frem til søndag 21. august. Innenfor dette tidsrommet skal SGP flytte 20 ansatte, varer for over 10 millioner kroner og alt øvrige utstyr.

- Det blir travle og lange dager, men vi håper dette skal gå bra, sier Gilje til slutt i pressemeldingen.