SGI Compliance som tidligere het Kiwa Norkjemi, har fra før kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger.

- Byen og regionen er viktig for oss, og selv om vi har betjent markedet fra oss sentralt tidligere, er det viktig med lokal tilstedeværelse fremover.. Økt fokus på helse, myndighetskrav og trygge arbeidsplasser/arenaer for kunder og ansatte er helt essensielt i tiden fremover. Dette er helt i tråd med visjonen vår som er å skape helsefremmende miljøer hvor mennesker kan leve og jobbe sammen på en sikker måte, sier daglig leder Aun Schøyen i SGI Compliance i en pressemelding.

Selskapet opererer i B2B forretningsmarkedet som en tjenesteleverandør til private, offentlige og industrielle eiendommer i Norge. Vi betjener virksomheter som eier og drifter eiendommer. Våre tjenester er representert i flere bransjer og fagområder. Bransjer som rørleggere, eiendomsdrift, forvaltere, gårdeiere, internkontroll, rådgivende ingeniører mm er representert.

Selskapet har en betydelig posisjon
- I dag er SGI Compliance Norges ledende selskap innen legionellakontroll. Vi har de seneste årene i tillegg opplevd sterk vekst innen vannbehandling og rens av lukkede væskebårne anlegg og kan skilte med et bredt tjenestetilbud og en uslåelig bransjekompetanse. Styrken vår ligger i et tverrfaglig team som består av personer med universitets- og høgskoleutdannelse innen biologi, bioteknologi og kjemi, i tillegg til et team av servicepersonell med variert praktisk og teknisk bakgrunn. Vi utfører alt fra inspeksjoner og analyser til sanering og kontinuerlig overvåking, og kundene våre kan være trygge på at de alltid har tilgang til ekspertveiledning og tjenester som er tilpasset bedriften sin, påpeker Schøyen.

Nye medarbeidere på Bergenskontoret
På Bergens-kontoret har selskapet ansatt Julie Løw Sandtorv og Linn Siri Sælemyr Mortensen. Begge skal jobbe innenfor fagfeltet legionella i Bergens-regionen.
- Det er utrolig kjekt å få muligheten til å være med å bygge opp en avdeling i Bergen. Det er meget spennende å få jobbe med Legionellakontroll som vi synes er veldig meningsfullt og svært viktig. Vi er klare for å sette Bergen på kartet og vi gleder oss til tiden fremover, sier Julie og Linn i meldingen.