-  Resultatene i prosjektene er svært gode, det er stor verdiskaping i selskapet. I og med at solgte boliger inntektsføres ved overlevering til kunde vil resultatene bli gode fremover også. De fleste overleveringene kommer i andre og fjerde kvartal og det var, som planlagt, få overleveringer i dette kvartalet, sier administrerende direktør Baard Schumann.

Salget av nye boliger var tregt i starten på første kvartal, men har tatt seg betydelig opp mot slutten av kvartalet og i begynnelsen på andre kvartal.

- Vi selger nå godt i alle markeder og spesielt Oslo har vist en positiv utvikling i det siste. Det fører til at snittprisen på leilighetene vi selger vil øke fremover. Vi har en sterk posisjon i alle markedene vi er til stede og er klare for å møte økt etterspørsel. Vi investerer derfor kontinuerlig i sentrale tomter i pressområdene, sier Schumann.

Gjennom kvartalet har Selvaag Bolig styrket tomteporteføljen ytterligere med kjøp av en tomt i Ski som vil gi om lag 400 boliger, og har totalt tomter til mer enn 12 000 boliger