- Element S T I L består av nyskapende kvalitetsmøbeler med tilhørende dusjer. Element S T I L skal gi en merverdi i forhold til kvalitet og design, og er første del av en kolleksjon som skal være komplett i løpet av første kvartal 2014. Dette er det første prosjektet av mange for å styrke kjedekonseptet og er et resultat av et godt tverrfaglig samarbeid på kjedekontoret og med produkt og markedsrådet i Comfort, sier innkjøpssjef Kari Setsaas i Comfort.

I den nye møbelserien er det lagt vekt på et tidsriktig uttrykk med innfelte skuffer eller dører, dusjvegger med høyglanspolerte rustfristål håndtak som kan brukes som håndklestang. I tillegg er det nano behandlet glass på innsiden for lettere rengjøring.

Saken fortsetter under bildet:


Servanten i serien er ultratynn i porselen med godt basseng og avsetningsplass.

- Vi har balansert god funksjon med godt design som passer perfekt til alle typer bad. Dette er fremtidens konseptutvikling som fremhever Comfort som faghandel og som ledende innen VVS-butikk i det norske markedet, påpeker Setsaas.

- Entusiasmen og gleden over nyvinningen er stor blant medlemmene i kjeden, og dette er bare begynnelsen på en svært spennende fremtid, sier en svært entusiastisk Setsaas.