Som en del av et større nettverk gjennom alle deltakere og eiere i Norsk Rørallianse, totalt ni bedrifter, skal NRA Øst dekke et område som ikke er ivaretatt av noen i NRA alliansen.

NRA Øst AS eies av NRA Invest med 51.1 prosent, mens partnerne Ole Rontèn, prosjektansvarlig, Tor Erling Andersen, driftsansvarlig og daglig leder Knut Jarle Kvaløy deler de resterende 48.9 prosentene likt seg i mellom.

En god samarbeidspartner
- Gjennom våre partnere i NRA og vår egen organisasjon, skal vi bli den aktøren som skal levere de beste VVS-løsningene til avtalt tid og kvalitet, slik at våre kunder opplever vårt arbeide som en positiv merverdi i sine VVS-anlegg, fortalte daglig leder i NRA Øst, Knut Jarle Kvaløy i sin velkomsttale under den uhøytidlige åpningen av kontorene på Lørenskog denne uken.

Nettopp beliggenheten er et poeng partnerne trekker frem som særdeles viktig.
- Dette er en strategisk plassering i forhold til byen med omegn, men ikke minst med tanke på det som skjer nordover mot Gardermoen. I våre planer er også en etablering i Asker hvor vi også når østover mot Drammens regionen, påpekte Ole Rontèn.

Dyktige fagfolk
Kvaløy poengterte at de vil være en seriøs aktør i markedet. Med det mente han også i forhold til rekruttering og ansettelse av dyktige rørleggere.

- Vi satser på å rekruttere de beste rørleggerne i markedet. Av de vi nå har fått på plass er en inne i det siste året på KEM-linjen, mens to andre søker opptak på samme linje til høsten. Der er det kamp om plassene, men vi håper de kommer inn. Det håper jeg viser at vi ønsker å være faglig oppdatert på det vi skal drive med fremover, avsluttet Kvaløy med foran alle de tilstedeværende.