Daglig leder Truls Nilsen og hans søster Gina Nilsen Veidahl driver Comfort Fredrikstad Arne Nilsen sammen. Virksomheten går bra og sammen har de stor tro på videre vekst. Den nye rørleggerbutikken skal ligge mellom Fredrikstad og Sarpsborg, og blir en filial på rundt 225 kvadratmeter. Butikken skal være i drift før sommeren.

– Vi ønsker å utvide vårt nedslagsfelt, og ser store muligheter i å etablere oss på Rolvsøy hvor det ikke finnes noen rørleggerbedrifter per dags dato. Her finnes det store boligområder og stor gjennomgangstrafikk, sier daglig leder Truls Nilsen.

Utvikle faghandelen
- I takt med utviklingen av vår egen strategi, som samsvarer med Comfort kjedens, er styrking av faghandelen viktig for fremtiden. Jeg tror at skal rørleggerbutikkene overleve må vi kunne tilby kompetanse, bra utvalg og gode fornuftige priser. Da er jeg hellig overbevist om at kundene vil fortrekke faghandelen som et trygt sted å handle, og hvor de får fagkompetanse innenfor mange områder, sier sjefen i Comfort Fredrikstad.

I tillegg til å drive mye med serviceoppdrag og butikksalg satser Comfort Fredrikstad nå på varmemarkedet. Dette er også et stort satsingsområde for Comfortkjeden som har opprettet et eget Teknisk forum som skal utvikle ulike varmeløsninger, og hvor Frode Helmersen og Geir Jansen er ledere, og koordinatorer.

Truls Nilsen er også aktiv utover selve rørleggerbutikken. Han sitter på femte året i styret i Comforkjeden. Neste år må han gi seg, da representantene fra medlemsbedriftene kan sitte maks seks år i styret.

Øker kompetansen på varmesiden
- Vi er veldig fornøyd med å være medlem i Comfort. Kjeden er viktig av mange grunner, og gir oss masse giv og mye input tilbake. Alle medlemmene har innflytelse, og kan påvirke kjedens retning fremover. Et eksempel på det er at under medlemmenes ledermøte på Hurdalsjøen i januar, ble Teknisk Forum lansert. Dette er en storsatsing på varmesiden, hvor vi for egen del ser store muligheter, sier Nilsen.
- Vi er opptatt av å følge med og øker vår kompetanse på varmeløsninger betraktelig. Vi har satt av to personer som skal ha hovedansvaret, og som skal kurses og oppdateres kontinuerlig.
 
Både eldre og yngre krefter er med
Det var faren til Truls og Gina, Arne Nilsen som startet rørleggervirksomheten Arne Nilsen AS i sin tid. I dag er senior 79 år, men er faktisk innom butikken et par ganger i uken. Selve driften blander han seg ikke inn i, men har fortsatt et ord med i laget når det gjelder eiendom.
- Vi har litt eiendom, og min far liker å holde seg i aktivitet. Så han styrer litt med det og er innom kontoret her for å administrere litt. Han klarer ikke å sitte helt i ro etter et langt yrkesliv, forteller Truls Nilsen. 

Neste generasjon er også i gang i den godt innarbeidede rørleggervirksomheten. Eldste sønnen til Truls, Anders er lærling i bedriften, mens neste mann i familen begynte på byggfag i fjor. Så det spirer og gror fortsatt i rørleggerfamilien fra Fredrikstad.