- Det er noe jeg er sikker på at vi i VB skal leve opp til på alle punkter det neste året, uttaler han i en pressemelding.

Nordens største treningssenterkjede har som intensjon å ha én leverandør å forholde seg til på små og mellomstore rørleggeroppdrag og prosjekter.

Den nye avtalen trådde i kraft 1. oktober og gjelder drift og vedlikehold på alle treningssentre i landet, unntatt Oslo, Bærum og Lillestrøm. Avtalen reforhandles for ett år om gangen.

– Vårt mål er å få en enda bedre flyt, stabilitet og oversikt i den daglige virksomheten, sier Carl Søderstrøm, Facility Manager hos Sats Elixia. Samarbeidet vil garantert gi begge parter gode erfaringer i en slik driftsmodell.

VB satser i proffmarkedet og kjedens 200 rørleggerbedrifter og 1650 fagfolk utfører daglig et vidt spekter av oppdrag for stadig flere proffkunder rundt omkring i Norge. Enten det er i næringsbygg, skoler, skip, sykehus eller andre offentlige bygg, kan VB vise til bred kunnskap og lang erfaring innen vann, varme og energi til dem som forvalter eiendom eller bygger Norge, skriver VB i pressemeldingen.

– Treningssenterkjeden med sine 69 sentre er en tung bruker av sanitærutstyr, så det er godt å vite at vi både har de rette produktene og de beste fagfolkene, avslutter en fornøyd Boye-Hansen.