Arrangøren skriver i en pressemelding at DKT er en av de viktigste møteplassene for innovative byggemetoder i Norge. Konferansen skal gi deltakerne større innsikt i bruk av BIM og 3D.

Konferansen arrangeres 14. til 15. oktober på Clarion Oslo Airport Hotell, og programkomiteen forventer i overkant av 250 deltakere. Årets konferanse har tittelen «Fra hvorfor til hvordan».

– Tidligere konferanser har vi brukt en del tid på å forklare hvorfor man bør bruke 3D og BIM. Nå ønsker vi i større grad å vise hvordan man faktisk jobber med dette og hvilke gevinster man høster, sier leder for programkomiteen 2014, Jan Tore Bugge i en pressemelding.

DKT er en fellesarena hvor praktiske brukere og ledere møtes, og henvender seg til oppdragsgivere, entreprenører, rådgivende ingeniører, arkitekter og leverandører.

– De gode foredragene er premisset for konferansen, og vi søker hvert år å gi deltakerne et unikt innblikk i de klokeste arbeidsprosessene og løsningene som tar form i hele landet, sier Bugge.

– I år er vi ekstra stolte av å kunne presentere Linus Bille som key note-speaker. Bille er en av sjefene i det svenske konsulentfirmaet HIQ, som spesialiserer seg på kommunikasjon, programvareutvikling og forretningskritisk IT. Bille skal fortelle oss om globale teknologitrender – og det gleder vi oss stort til å høre, fortsetter Bugge.