Daglig leder i Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS, Roger Aksnes overtar som konsernsjef for Instalco-gruppen i Norge. Den stillingen har Per Sjöstrand hatt inntil nå.

Samtidig har Oskar Brustad Sjølie blitt ansatt som ny daglig leder i elektrobedriften Romerike Elektro AS.

- Vi er svært fornøyd med denne nye management organiseringen i Norge. Både Aksnes og Brustad Sjølie blir viktig ressurser når vi fortsetter å styrke vår posisjon i Norge, sier Per Sjöstrand.

Roger Aksnes har lang erfaring i VVS-bransjen, og er siden 2004 vært daglig leder i Instalco selskapet Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift. Og han vil fortsette i denne stillingen parallelt med å være forretningsområde ansvarlig for Norge.

Hovedoppgaven som områdeansvarlig vil være å skape samordning mellom den norske Instalcobedriftene, og drive Instalco strategien i Norge videre ved å bygge opp virksomheten over hele installasjonsområdet.

- Jeg vil jobbe med å legge til rette forutsetningene slik de andre selskapene i gruppen kan gjøre best mulig jobb. Vi har allerede et godt samarbeid mellom Instalcos vvs selskap i Norge, og nå vil vi også skape lignende samarbeid mellom elektro selskapene. Videre vil vi også jobbe med å tilby tekniske totalleveranser til våre kunder, samt dele «best practice» internt i Instalcogruppen, sier Roger Aksnes.

Aksnes vil også være ansvarlig for å følge opp Instalcoskolen i Norge som startet tidligere i høst. Instalcoskolen er konsernets interne skole for å videreutvikle, beholde og tiltrekke kompetente medarbeidere til selskapet.

Ny daglig leder i Romerike Elektro, Oskar Brustad Sjølie kommer fra stillingen som leder for service avdelingen samme selskap.