Kjedelederne i Comfort, Varme & Bad, VVS Eksperten, Bademiljø og Rørkjøp fronter i et felles opprop stor forundring over Rørentreprenørene Norge som de mener mister sitt egentlige fokus og inngår samarbeidsavatale med en leverandør som bransjen ikke engang har tilgang til. 
 
Kjedelederne  skriver i en felles pressemelding at de står samlet og er mildt sagt overrasket over sin egen bransjeorganisasjon som de mener til tider mister fokus. RørNorge viser mangelfull innsikt i hva det vil si å drive en rørleggerforretning når de inngår en samarbeidsavtale med en leverandør som bransjen ikke engang har tilgang til. 
- Vi kjenner ikke til at rørleggerne i bransjen har vært involvert i denne prosessen, noe som innebærer at RørNorges hovedkontor har stått bak dette på eget initiativ. Rørleggerbedriftene selger i dag andre produkter innen samme kategori. Det at RørNorge ikke forstår at de skal holde seg langt unna produkter og til og med fronte dette mot dagligvare, er for oss helt uforståelig, skriver de videre i pressemeldingen. 

- Vi ønsker oss virkelig en sterk bransjeorganisasjon, men dette er å gå i feil retning. Vi kan hverken se synergier eller markedsverdi for RørNorge i denne sammenheng. For oss ser det kun ut som Lilleborg misbruker vår bransjeorganisasjon for å overta et mersalgsprodukt fra rørleggerbransjen over til dagligvare. 

Meldingen er skrevet av Øystein Kjellsen (V&B), Jan Vang (VVS Eksperten), Frank Olsen (Rørkjøp), John Arne Eiken (Bademiljø) og Inger Nerdrum (Comfort) i felleskap.