Under årets VVS-dager kunne de som besøkte GLAVAs stand være med i trekningen av en flott landeveissykkel. Nå er vinneren trukket ut og det ble en 23-åring som til daglig jobber som rørlegger hos Jar-Tek Rør, Stabekk, et selskap i Bademiljø-kjeden.

Ny opplevelse
– Jeg liker godt å sykle, men jeg har drevet mest med terrengsykling. Denne sykkelen er en skikkelig trøst etter at terrengsykkelen min, som jeg hadde lagt litt penger i, ble stjålet i sommer. Det var kjipt, men nå skal det bli artig å prøve seg på landeveien også, sa Eivind.
Sykkelproff Lars Petter Nordhaug delte villig gode tips med den fornøyde vinneren.
– Jeg tror du kommer til å få en helt ny opplevelse siden du kun har syklet i terrenget - og dette er en sykkel som proffene godt kunne ha syklet på, sa Lars Petter som selv var en merittert terrengsyklist før han ”konverterte” til landevei.

Miljø og folkehelse
Markedssjef for Teknisk Isolering i GLAVA®, Lars Fillip Kolbu forteller at GLAVA som miljøbedrift har flere felles trekk med det å sykle. Spesielt trekker han fram effekt på miljø og folkehelse som to sunne verdier for både GLAVA og sykling.
– Sykkel er blitt en folkesport i Norge, og derfor fant vi det helt naturlig å la de som besøkte oss under VVS-dagene få mulighet til å vinne en skikkelig sykkel, sa han.

Men GLAVA støtter ikke bare mosjonssyklingen, selskapet støtter også toppidretten.

GLAVA Tour
- Topp er med på å skape bredde. Derfor er vi med som sponsor av Norges største sykkelritt, GLAVA Tour og Intersport Oslo Grand Prix. GLAVA Tour 2012 ble en stor suksess med meget god deltakelse og stor publikumsoppslutning,  og den suksessen skal fortsette i 2013. Det er bare å glede seg til perioden 15. – 19. mai – da blir det nye spennende sykkeldueller med noen av verdens beste utøvere på norske landeveier, sier marketingsjef i GLAVA Øystein Kvam.