Rørkjøp har allerede et komplett profilprogram for alle som driver butikk- og showroom i dag, men med styrket kompetanse og det nye rådet som støttespiller,  skal kjeden styrke dette arbeidet fremover for alle som også har et solid butikkfokus. Rådet vil i hovedsak jobbe med å øke salg av synlige produkter. 

- Vi er allerede i gang med kampanjer rettet mot forbruker og medlemmer, og jeg kan love en spennende høst, og fullt trykk fra 2024, sier Hilde F. Trydal.  

- Rørkjøp har bestemt seg for å satse hardt på å sikre også salg av synlige produkter i årene fremover fra rørleggeren som fagperson. Det er ufattelig viktig at VI som bransje sammen jobber for å sikre at kvalitetsvarer fra våre gode kvalitetsleverandører blir levert til norske forbrukere, og her ønsker Rørkjøp fremover ta et enda tydeligere ansvar. Det er utrolig flott å se engasjementet fra Rørkjøps nye butikk- og kampanjeråd, samt at jeg gleder til å se hva vi kan få til fremover, sier administrerende direktør Frank Olsen.

Samtidig som rådet jobber mye rettet mot butikk og showroom er det et mål at all kampanjeaktivitet skal gagne hele Rørkjøp-familien, også de uten butikk eller showroom. 

- Rørkjøp består i dag av over 445 rørleggerbedrifter, og det å sette søkelys på våre rundt 50 medlemmer med butikk/showroom er viktig for kjeden og fremtiden, sier Olsen. 
- Vi ser store fordeler med riktig fokus på salg av produkter knyttet opp mot rørleggervirksomheten, og har stor tro på at vi skal lykkes med dette. I alt vi gjør skal vi sørge for å være det beste valget, også her.