- Årsregnskapet for 2021 ser ut til å sikre et stort smil for samtlige eiere og medlemsbedrifter i Rørkjøp-kjeden, sier Jes Jessen og Frank smilende.

Grunnen til at rørkjøpmedlemmene gjør det bra år etter, mener Jessen og Olsen starter med måten de rekrutterer medlemsbedrifter på.
- Det er ikke slik at «hvem som helst» kan bli medlem, det er strenge kriterier for medlemskap og faglig dyktighet er prioritet 1. Videre handler det om å tilrettelegge for at medlemsbedriftene får all den bistand de måtte ønske for å kunne ha en produktiv arbeidsdag. Rørkjøp kjeden har en stor meny av verktøy i sin verktøykasse som medlemsbedriftene fritt kan velge fra og de mest lønnsomme bedriftene bruker de smarteste verktøyene, sier de.

- Rørkjøp har på den ene siden fokus på solide innkjøpspriser som alle andre kjeder, men noe av det unike ved oss er nettopp det at kjeden har fokus på å redusere alle kostnadene du har som rørleggerbedrift, slik at din totale lønnsomhet blir bedre. Husk at innkjøp representerer en liten andel av en bedrifts totale kostnader. Vi har fokus på hele driften din, ikke bare en liten del av den, påpeker Jessen.

- Det snakkes mye om hvor mye du får i «bonus» ved å være med «her eller der» og det viktigste spørsmålet man bør stille er: Hvordan kan jeg tjene mest penger? Svaret er nok Rørkjøp, sier en smilende Olsen.

Fremtidsrettet samarbeid med våre partnere
Olsen forteller videre at kjeden er svært opptatt av å sikre at deres samarbeidspartnere får størst mulig nytteverdi av å investere i Rørkjøp-kjeden og dens medlemsbedrifter.
- For oss er det svært viktig at vi tilrettelegger for at våre partnere får smartest mulig tilgang til medlemsbedriftene i hele Norge, slik at alle tjener på det. En modell er at vi gjennom vårt datterselskap Rørkjøp Nett sikrer at våre partnere på enkelt digitalt vis har de verktøyene man trenger, og hvor dette oppgraderes kontinuerlig, og hvor nye lanseringer er underveis, noe vi gleder oss til å presentere for våre partnere.

Jessen skyter inn at Rørkjøp stort sett har alle de verktøyene på plass som en rørlegger har behov for og ser andre kjeder har under utbygging. Således kan vi være stolte av å ha «gått i bresjen» for et innovativt tankesett i vår bransje, påpeker han.

Både Jessen og Olsen er stolte av å kunne si at de har bransjens desidert største konti på sosiale medier.
- Vi har den største markedsføringsrekkevidden av alle og søker forvalte dette på en solid måte for våre partnere. Dette er en av flere områder hvor dokumentert nytteverdi for våre partnere er svært god.

- Mer kommer, det er bare og følge med, sier Olsen med et lurt smil.

- Vi gleder oss til 2022 og 2023.