- I tillegg vil vi skape en utviklingsarena hvor veien i fra lærling, rørlegger, butikkmedarbeider, frem til prosjektleder, bas, salgsleder, proff kunde ansvarlig også videre, blir ytterligere synligjort som en reell mulighet. Vi ønsker å videreutvikle VVS Expo som storbutikk konsept, samtidig som vi spisser Ringside inn imot B2B og privatmarkedet som en total VVS entreprenør,

Ringside driver i dag innen varme- kjøling, sprinkel, våtrom, service og automasjons markedet og vil med fusjonen ha 40 ansatte med en omsetning på rundt 80 millioner.
- VVS Expo på Alnabru vil være storstuen, mens vi opprettholder tilhørigheten til St.hanshaugen med dagens butikk og kontorlokaler i Geitmyrsveien.

Saken fortsetter under bildet:
Kennet Skogsrud
Daglig leder Kenneth Skogsrud til venstre. Her fotografert sammen med fagforeningens Boye Ullman i forbindelse med signering av åtte nye fagarbeidere til rørleggernes fagforening.

- Selskapets satsningsområde vil med storbutikken være å bli den foretrukne samarbeidspartneren for privatmarkedet, samt hytte og hus rørleggerne som forstår at mer- og oppsalg gjøres i butikk med åpningstider som passer kundene, sier Skogsrud.
- Mens vår VVS avdeling skal fortsette utviklingen og ekspandere inn imot B2B, større prosjekter, service, våtroms moderniseringer og sentral driftskontroll av alle typer energianlegg.