- Advokatene i Pacta har spisskompetanse innenfor inngåelse og gjennomføring av kontrakter i bygge- og anleggsprosjekter, og har spesialisert seg på rådgivende ingeniørers forretningsprosesser. Vi er meget fornøyd med avtalen vi har inngått med Pacta, og gleder oss over å kunne gi tilby en slik kapasitet og kompetanse til våre medlemmer. Det vil styrke RIF-firmaenes posisjon, sier administrerende direktør i RIF, Liv Kari Skudal Hansteen.

- Gjennom sin spesielle erfaring, kunnskap og nærhet til vår bransje vil Pacta ivareta medlemsbedriftenes interesser på det juridiske området, både i forbindelse med utforming og utvikling av juridiske rammevilkår for bransjen, og ved mer individuelle og oppdragsspesifikke behov i den enkelte medlemsbedrift, sier Skudal Hansteen.

I tillegg har RIF en avtale med advokatkontoret Arntzen de Besche som bistår RIF i forbindelse med forslag til nye føringer nå når regelverket for offentlig anskaffelser skal moderniseres.

- For bedre verdiskapning for offentlige byggherrer og brukerne, er det viktig at kompetanse verdsettes. Et nytt regelverk bør reflektere dette, mener Skudal Hansteen.


kilde:rif.no