RIF mener at med mange sterke navn på talerlista burde det ble store muligheter for å skape engasjement og ikke minst provosere litt.

Blant sakene på dagsordenen under høstmøtet står blant annet norsk økonomi 2016-2020 og de økonomiske rammene for næringen. Rådgiverne er også spente på hva det grønne skiftet vil bety for deres næring. En ny undersøkelse om hvor bransjen står og utfordringene fremover vil også bli presentert. 

Rådgiverne opplever også nye former for kundedialog, og betyr det nye forretningsmodeller ? Spørsmålet som stilles i den anledning er hvordan det påvirker rådgiverbransjen.  Rådgiverne merker at mange vil samarbeide om prosjekter. Er det en juridisk felle – eller plankekjøring for smarte hoder? 

I tillegg skal også årets unge rådgiver kåres. 
Helt siden 2002 har RIF delt ut prisen til en ung rådgiver som utmerker seg med fremragende arbeid innenfor sitt arbeidsområde, med vekt på verdien arbeidet har for å øke anerkjennelsen av rådgivernæringens betydning for samfunnet. Gjennom å hedre dyktige rådgivere under 35 år bidrar prisen til å vise mangfoldet i næringen og å skape forbilder for andre.

Fristen for å nominere kandidater til årets pris er 20. oktober.

Høstmøtet arrangeres den 10.november i Oslo.