Han kunne samtidig glede seg over stor interesse og godt forhåndssalg av Resideo Braukmanns nye vannstoppventil. 

- Det er en sann glede å se responsen i markedet, særlig når man legger ned så mye tid og ressurser i en messe. Den nye ventilen er helt i tråd med selskapets filosofi om å levere bærekraftige produkter med høy kvalitet, sier han. 

-   Kuleventilen med den nye aktuatoren innehar alle kvalifikasjoner og vi bygger på en teknologi vi har utviklet over en lengre periode. Fordelen med denne løsningen er at du kobler en ventil på hovedledningen for deretter å koble opp nødvendige antall sensorer på ønskede plasser i bygget. Her det mange muligheter, og vi gleder oss til å entre markedet med vårt nye produkt. 

Saken fortsetter under bildet:

Resideo VVS-dagene 2-1b-1.jpg
Bilde: - Nysgjerrigheten var stor på den nye vannstoppventilen som blir lansert på nyåret, og vi fikk allerede mange forhåndsbestillinger, sier Tom Fjordvang. Her sammen med produktsjef Brad Qi som hadde kommet hele veien fra USA for å delta på VVS-dagene 

Fjordvang antar forhåndsbestillingene av den nye ventilen skyldes mange år med høy grad av tillit i markedet gjennom nærhet til kundene. 

- Ja, det er nok summen av alt vi står for som har gitt oss den gode posisjonen, men det har ikke kommet av seg selv. Vi står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder og livet litt tryggere for samfunnet, påpeker han.