Salgssjef for Purus Norge, Søren Brøndum Knudsen, ser store mulighetere i et marked der Purus ikke er mest kjent.

– Som installatør kan du slappe av og fokusere på å løse problemet du har foran deg på en smidig måte. Alt vi gjør handler om sikker installasjon. Nå kan du skjøte rør raskere og sikrere enn noen gang, sier Knudsen i en pressemelding.

– Du kan være sikker på at alle våre gummikoblinger har gjennomgått uavhengig produkttesting hos RISE innen tetthet, kompresjon og slagfasthet.

Trykk inntil 0,6 bar

– Våre gummikoblinger er testet for å tåle trykk opp til 0,6 bar.

De kan installeres både horisontalt og vertikalt. Materialet – robust EPDM (gummi) og TPE (plast), er begge helt ftalatfrie, aldrings-, UV- og alkalibestandige.

Slangeklemmene er produsert i syrefast stål for ekstra motstand og er plassert i smarte riller slik at de ikke sklir ut av posisjon.

Enkelt for installatøren

– En tydelig etikett med pregede dimensjoner gjør det lettere å finne riktig artikkel basert på ulike rørdimensjoner. Ved montering vil du merke at det er innvendige flenser som avgrenser rørskjøten, samtidig som du kan tre gjennom røret.

En variant som vi er unike på i Skandinavia er den såkalte Gummikobling Plug-In, med en side for utvendig montering og en side for innvendig montering på avløpsrør, sier Knudsen.

Blir vist frem på Nordbygg 26.–29. april

Purus tar med seg de nye gummikoblingene og flere andre produktinnovasjoner på Nordbygg, Nordens største bygg- og eiendomsmesse. 26.–29. april på Stockholmsmässan.Purus blir å finne på stand A06:10.