På Vestlandet har Purus Joti AS ansatt Gorm Traycy Skilbrei som distriktsansvarlig forhandlersalg Vest. På Østlandet er Lars Andre Røkke ansatt som KAM prosjekt Sør-Øst, og styrker selskapet sin prosjektavdeling med økt fokus på stadig større prosjekter.

Markedet vokser
- Dette betyr at forhandlere, grossister og uavhengige fagmiljøer får alt fra kurs, opplæring og salgstrening i et marked som fortsetter å vokse, opplyser selskapet i en pressemelding.

Gorm Traycy Skilbrei kommer fra stillingen som Distriktsleder fra Norsk Wavin og har tidligere fartstid innen salg hos Hansgrohe og Ahlsell.

- Det er svært spennende å kunne bli en del av Purus-teamet og få nye utfordringer i et marked jeg kjenner godt, sier Skilbrei i en kommentar.

Gode forutsetninger
- Jeg har kommet dit jeg ønsker, og kan spesialisere meg innenfor en produktkategori jeg kjenner godt fra både kunde og forhandlersiden. Det er med stor glede jeg går i gang hos den største produsenten av sluk i et marked jeg er fortrolig med. Det er gode forutsetninger for å lykkes, sier Skilbrei, som allerede er godt fortrolig med sine nye arbeidsoppgaver.

Prosjektavdelingen styrkes
Med Lars Andre Røkke styrker Purus sin prosjektavdeling. Stillingen er KAM prosjekt Sør-Øst med fokus på stadig større prosjekter. Dette krever grunnleggende VVS kompetanse. Røkke har mer enn 10 års fartstid i Uponor VVS. Dette er en svært god bakgrunn som Purus Joti AS har vært på jakt etter. Røkke sitt hovedfokus vil være industrisortiment.

- Det er svært spennende for meg å kunne utnytte kompetansen og nettverket i et selskap som Purus, kommenterer Røkke.

- Det betyr nå at vi kan styrke industrisortimentet av Purus sine sluk og avløp. Det er spennende å arbeide mot rørentreprenører og tekniske avdelinger hos grossister, sier Røkke.

Jakter gode hoder
Salgssjef Søren Knudsen får nå en stadig større avdeling som representerer Purus Joti AS sin portefølje.
- Vi er glad for at de beste i markedet vil komme til oss, og vi er stadig på jakt etter flere. For øyeblikket etterspør vi mer kompetanse på Østlandet, sier Knudsen.