ISY Innovation Award er en utmerkelse som årlig deles ut under ISYdagene i regi av leverandøren Norconsult. Prisen går til de kundene som i særdeles stor grad bidrar til å prege fremtiden for leverandørens løsninger, og som utnytter dem på en innovativ og fremtidsrettet måte.

Undervisningsbyggs Cathrine Risvik og Hans Petter Evensen har begge stillingstittelen rådgiver for prosjektstyring i Undervisningsbygg, og under festmiddagen den 4. november fikk de en overraskelse da prisen ble utdelt.

- Vi setter stor pris på utmerkelsen, og syns selvsagt det er moro med litt anerkjennelse for jobben vi har gjort, forteller Cathrine Risvik.

Hennes kollega Hans Petter Evensen supplerer Risvik og sier at de har jobbet tett med leverandøren og har blant annet kommet med flere innspill på løsningen. Han setter stor pris på at de verdsetter denne dialogen.

I juryens begrunnelse står det blant annet:
- Undervisningsbygg har vært en proaktiv og konstruktiv samarbeidspartner siden de tok i bruk ISY Prosjekt Økonomi i 2012. Undervisningsbygg har vært en pådriver for videreutvikling, spesielt i forhold til funksjonalitet for porteføljestyring og ved innspill på metodikk og begrepsbruk i applikasjonen. Vi setter stor pris på våre samarbeidspersoner hos Undervisningsbygg, Hans Petter Evensen og Cathrine Risvik, som har en fin tilnærming til hvordan vi kan gjøre ISY Prosjekt Økonomi enda bedre.»

Sammen med Undervisningsbygg fikk også Trondheim kommune og Skagerak kraft priser under ISYdagene som ble arrangert 4.- 5. november.

Kilde: Undervisningsbygg