- Det er av stor betydning for oss å involvere det lokale næringslivet i Stavanger-regionen, derfor vil Produkttorget være gratis og åpent for alle, opplyser daglig leder i VVS-foreningen, Thor-Jostein Egeland.

En minimesse
Produkttorget er en minimesse og det blir også gratis leverandørforedrag, som går parallelt med det faglige programmet. Tidligere har slike messer vært forbeholdt de som deltar på messen. Produkttorget er også noe mer spisset i sin form enn tidligere.
27 bedrifter i VVS-bransjen stiller på Produkttorget og aktørene kommer fra hele landet.

- Stavanger-regionen har et veldig spennende næringsliv og det er da også noe av bakgrunnen for at årets konferanse er lagt til oljebyen. Det er spesielt mange lokale bedrifter innen ventilasjon- og inneklimasektoren som vil ha nytte av å stikke innom Produkttorget. Dette er en spennende møteplass for bransjen. Samtidig er vi interessert i å bli bedre kjent med de lokale bedriftene, påpeker Thor-Jostein Egeland.

Helt gratis
Det er grunn til å understreke at det er gratis å besøke Produkttorget og det vil bli holdt flere mindre foredrag og presentasjoner. Foredragene er fagrettede.

- Vi håper også at studenter og skolelever finner dette interessant, sier Egeland.

Du kan holde deg orientert om VVS-konferansen i Stavanger på www.vvs-konferansen.no